Saltea Pocket Spring + Memory 25cm

4000.00
MDL
Caracteristici:
  • Sarcină maximă (1 loc): 100 kg
  • Grosime saltea: 25 cm
  • Garanţie saltea: 12 luni
  • Duritate: Moale

Descriere:

Saltelele (Pocket+Memory) fac parte din tipurile de saltele bazate pe tehnologia arcurilor împachetate independent. Acest tip de structură elimină "efectul de val" creat la clasicele saltele realizate pe plasa de arc. Fiecare casetă și arc reacționează independent la presiunile exercitate fără a implica și celelalte arcuri.

Daca la o saltea clasică la exercitarea unei presiuni de 60% se exercită pe locul respectiv și 40% se disipează pe arcurile așezate colateral, la acest tip de saltea 90% din presiune se exercită pe locul respectiv și doar 10% se disipează colateral datorită materialelor de realizare.

Arcurile împachetate individual vor transforma un somn bun intr-unul excelent. Puternice și durabile, aceastea se muleaza perfect pe corpul fiecaruia.

Pentru a crea o zona de confort bună, peste structura de arcuri se adaugă o placă de MemoryFoam cu grosimea de 5 cm, grosime ce va permite crearea unei amprente eficiente și eliminarea punctelor de presiune excesivă

Proiectat pentru toate pozițiile de dormit. Suport anatomic optim cu 3 niveluri de suport. Acoperire matlasată pe întreaga suprafață, pentru un plus de confort. Dungi de ventilație 3D. Strat de memorie de 5 cm pentru un plus de confort. Plăci de poliuretan de înaltă densitate și pâslă armată

Recomandat persoanelor cu o greutate de până la 100 kg. de o persoana.


Datorită procesului de fabricare pot apărea diferențe la dimensiunea saltelei de ±2cm.

Imaginile au caracter informativ. Imprimeurile husei pot fi diferite, de la alb până la colorat, în funcție de disponibilitatea producătorului, și pot fi modificate de către producător fără preaviz.
Veți fi interesat de