Telefoane de contact: ‎060089515 | 079817804 
Mobila visului tau va propune reduceri la Bucatarii si Dulapuri
SRL MobilnicoLux

Despre noi

"Mobila visului tau" a fost fondata in 2006 cu principii ferme de cultivare a traditiilor in producerea mobilei  de calitate superioara, unde mesterii realizeaza o gama variata de mobilier la comanda individuala: bucatarii, vestiare moderne, dulapuri cu usi glisante, mobila de baie, oficii, biblioteci, dormitoare, mobila pentru copii si spatii comerciale, seminee electrice englezesti.

Designul modern, functionalitatea, fiabilitatea si calitatea mobilei, accesoriile utilizate, sunt argumente in stabilirea unuzi raport pret/calitate care este cu siguranta, unul din cel mai competitiv dintre cele existente in prezent pe piata autohtona in producerea mobilei.

Astfel, participind activ la diferite tirguri si expozitii nationale si internationale de mobila, produsele prezentate de "Mobila visului tau" intotdeauna au fost apreciate cu mentiuni si diplome.

"Mobila visului tau" intotdeauna vine in intimpinarea dorintei clientului de a inova cu o gama variata de produse care ofera casei o ambianta placuta, reconformanta si armonioasa. Orice idee in orice dimensiune, culoare, forma, complicitatea poate fi executata aici, la "Mobila visului tau".