SRL MobilnicoLux va propune reduceri la Bucatarii si Dulapuri.  
  Stimati clienti,  compania MOBILUX ofera mobila si in credit,  FARA prima rata!
  ATENTIE !!! Compania MOBILUX nu are filiale la (Calea basarabiei,Piata sau alte locuri)

Email: mebeli1997@mail.ru

Doar cu buletinul.  Perioada de la 6 luni la 36 luni.  Creditul se ofera de Easycredit.

Ne aflam doar STR. DACIA 27 !!! Cu orice intrebere la nr  060089515 Viber. WhatsApp

Mobilux

Mobila visului tău

Design, calitatea și recomandările clienților noștri deja de ani 7 ani fac ca tot mai mulți oameni să apeleze la serviciile de fabricare a mobilei la comandă în compania Mobilux. Fiecare proiect este unic, iar mobilierul se face exclusiv cerințelor și gusturilor dumneavoastră.

Profesioniștii noștri vor crea pentru dumneavoastră mobilă la comandă, pe care vi le-ați imaginat.

Mobilux Oferă:

Siguranță 100%

Noi respectăm cu stricteţe toate angajamentele contractuale şi de garanţie. Vă asigurăm că în orice moment Dvs. puteţi apela la noi contactîndu-ne la numerele de telefon sau la adresa specificată în contract.

Prețuri Accesibile

Grăbiţi-vă sa veniți la noi și să profitați de oferte și promoții speciale.

Materiale Ecologice

Producţia noastră este confecţionată exclusiv din materiale ecologice. Aceasta înseamnă că ele nu emit substanțe toxice, de aceea sunt ideale pentru instalare în camere pentru copii, în şcoli, spitale, etc

Claritate deplină

Personalul companiei noastre este mereu gata să vă ajute în alegerea celor mai bune produse. Sfaturi competente a profesioniştilor puteţi obţine la nr. de telefon 060089515. Vă aşteptăm şi în magazinul nostru - str. Dacia, 27

images
 

De ce MOBILUX?

Așteptarea nu durează

Comanda se efectuează în perioada exact specificată - de la data semnării contractului. Noi lucrăm rapid şi livrăm prodesele la timp!

Convenabil de a comanda

Pentru a face o comandă la oficiul nostru nu este necesar să vă deplasaţi la noi. Profesioniştii noștri vor efectua toate măsurările necesare şi vor prelua comanda dvs. Economisiți timp şi forţe!

Livrare în Moldova

Noi dispunem de serviciu livrare la domiciliu propriu, ce permite transportarea oricărei construcţii în stare perfectă şi la momentul convenabil pentru Dumneavoastră..

Întrebări Frecvente

Noi apreciem timpul Dvs, așa ca garantăm 100% respectarea termenilor.

În compania noastră lucrează specialiști cu experiența de peste 10 ani. Noi vă oferim garanție pînă la 5 ani la toate lucrările efectuate.

Nu sunt costuri suplimentare! Cu noi nu trebuie să plătiți mai mult decât este scris în estimare. Noi prețuim onestitate în relațiile cu clienții noștri.

Mobilă moale la comandă , Bucătării, Dulapuri, etc. (Chișinău, Moldova)

Style Switcher

Layout Style

Predefined Colors

Background Image